Седмичен хороскоп за 7-13 декември, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Най-вероятно няма да ви остане време да скучаете – ще имате интресни преживявания, а и всекидневието ви ще е разнообразно. Напълно е възможно да пътувате, да се отвори възможност да научите нещо ново или да се срещнете с повече хора. Ако отдавна искате да се включите в някаква общност, сега е моментът да го направите.

Телец
На преден план ще излязат финансови и имуществени проблеми. Дали получавате адекватно заплащане за труда си и може ли да откриете нов източник на доходи. Тези въпроси ще занимават мислите на много от вас. Не е изключине да се открият възможности за подобна реализация.

Близнаци
Седмицата се очертава да е динамична, а за някои от вас и по-напрегната. За да преодолявате по-лесно предизвикателствата, опитайте се да бъдете по-гъвкави и по-адаптивни към случващите се промени. Ще ви бъде доста трудно обаче. През следващите дни вероятно ще се чувствате объркани, особено ако сте стигнали до момент, в който работата не ви носи удовлетворение.

Рак
Възможно е във взаимоотношенията ви да бъдете изправени пред предизвикателства – например шефът да не е толкова блогосклонен към вас, колкото очаквате. Посланието на звездите е ясно – това е урок за вас. Ако не получавате нужното внимание или одобрение, може би вие самите не се цените достатъчно.

Лъв
Очаква ви интересна седмица, защото ще бъде поставен акцент върху неща, които са много важни за вашия знак – стремежите и идеалите. Независимо дали преследвате някаква по-дългосрочна лична цел, или искате да помагате на други хора, през следващите дни може да очаквате да ви осенят прозрения как да го постигнете. Периодът е изключително подходящ да фурмулирате ясно към какво се стремите, дори да си изработите стратегия.

Дева
Даденият период за вас може да бъде изпълнен с повече предизвикателства. Ще сте доста натоварени в работата и ще трябва да се справите с изпълнението на повече задачи от обикновено. За да не рухнете под бремето на задълженията, отсявайте внимателно същественото от онова, което може да почака.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар