Дамата до Киану Рийвс: Не се срамувам от сивата си коса! (Още разкрития)

Дамата до Киану Рийвс: Не се срамувам от сивата си коса! (Още разкрития)
3 (60%) 1 vote

Киану Рийвс и Александра Грант разкриха, че са двойка само преди няколко седмици

Киану Рийвс и Александра Грант разкриха, че са двойка като се появиха на светско събитие само преди няколко седмици. 46-годишната художничка и 55-годишният актьор най-накрая признаха, че са двойка пред света, на червения килим в Лос Анджелис, където демонстрираха своята близост.

И тъй като Рийвс ревностно пази личния си живот и рядко разкрива нещо за себе си, Александра Грант се превърна в истинско събитие. Феновете на актьора веднага започнаха да се интересуват от нея и защо не си боядисва косата. Художничката се сдобива със сивия си цвят още докато е на 20 години. Тя признава, че е преминала през много цветове, но вече не крие себе си, пише tialoto.bg.

Сега тя споделя в Инстаграм защо е взела това решение. В личния си профил в социалната мрежа тя публикува снимка от статия в „Newsweek“. От кадъра става ясно, че жени, които често се боядисват имат 60% повече риск да се разболеят от рак на гърдата. В проучването са участвали близо 47 хиляди жени на възраст между 35 и 74 години. Резултатите показали, че „химикалите в козметичните продукти за коса могат да причинят рак на гърдата“.

Точно това е подтикнало и Грант да говори за своя цвят на косата. „Еха. Днешните новини… Числата са плашещи, особено за чернокожите жени“, пише художничката. „Посивях докато още бях на 20… Започнах да боядисвам косата си във всеки един цвят, докато един ден не можех вече да понасям токсичността на боите“, пише още жената на Киану Рийвс.

Модни стереотипи

Тя добавя, че подчиняването на модните стереотипи не трябва да е в ущърб на здравето. „Обичам и подкрепям това, че всяка жена може да избере как иска да изглежда на всяка възраст. Но ако жените падат жертва на стандартите за красота, то ние трябва да поговорим за тези стандарти“, добавя Грант.

Приятелката на Киану Рийвс Александра разкри защо не си боядисва косата сн. Инстаграм

Приятелката на Киану Рийвс Александра разкри защо не си боядисва косата сн. Инстаграм

Според проучването, освен с боите за коса, рискът от рак на гърдата се увеличава и когато жените използват т.нар. химическо изправяне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар