Цеца Величкович и Лепа Брена станаха роднини (Кой ги събра?)

Гласувайте за статията

Цеца Величкович и Лепа Брена станаха рода

Горчиво! Лепа Брена и Цеца Величкович са на път да си станат роднини. Двете изпълнителки се оказаха близки по сватовска линия. И както се оказва много скоро ще водят снахи от една и съща фамилия.

Повод за сродяването им е фактът, че двамата им сина водят две сестри. След сватбата на Велко Ражнатович за Богдана Родич, започна да се шушука, че сестра й Божана пък излиза със сина на Лепа Брена — Стефан Живойнович.

Неотдавна синът на певицата заяви, че няма пари, за да се ожени, но явно е променил мнението си. А причината е хубавата Божана. Двамата се запознали покрай връзката на сестра й с Велко Ражнатович. Синовете на Цеца и Лепа Брена не са си близки, но се движат в едни и същи среди. Неслучайно покрай връзката на Велко с Богдана, Божана се увъртала около Стефан, пише „ubavinaizdravje.mk

Младежът яко хлътнал по хубавицата и започнал да си разменя съобщения с нея. А скоро след това започнали и да излизат заедно. Именно заради Божана, Стефан по-често е засичан из клубовете в Белград. Самата тя също остава по-редовно в столицата. Но за разлика от гаджето си, красавицата държи с желязна ръка семейния бизнес на близките си. И редовно разнася стока по пазарите, където семейството й има магазини.

Стефан от своя страна пък не се спира напоследък. Той дори замина за Америка, за да стартира свое бизнес начинание. Говори се, че е свързано с връзката му с Божана и затова дори не успял да отиде на сватбата на Велко. Макар да получил покана.

Синът на Лепа Брена заби сестрата на снахата на Цеца Величкович сн. Инстаграм

Синът на Лепа Брена заби сестрата на снахата на Цеца Величкович сн. Инстаграм

Междувременно, засега Цеца Величкович и Лепа Брена предпочитат да пазят дистанция една от друга. Брена не бе гост на сватбата на сина на Цеца, а пък тя не покани Величкович на сватбата на Филип. Но е много вероятно да се съберат, ако Стефан и Божана се оженят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар