Ексклузивни разкрития за Розата в „Маскираният певец“ (Вижте кой се крие зад маската)

Стана ясно кой се крие зад маската на Розата в "Маскираният певец" сн. Фейсбук
0

Стана ясно коя е Розата в „Маскираният певец“

Безспорно най-коментираното предаване този телевизионен сезон е „Маскираният певец“ и неговите тайнствени образи. Броени часове преди големия финал на хитовото шоу по Нова телевизия стана ясно кой се крие зад маската на един от най-мистичните участници – Розата.

До днес упорито се налагаше мнението, че в костюма на Розата е популярната ни рок певица Роберта. Но колкото и масово да е това твърдение, уви, няма нищо вярно в него, пише hotnews.bg. Продуцентите на „Маскираният певец“ всъщност крият най-сериозния си коз в този образ.

И най-вероятно това е очакваният победител, защото едва ли сте предполагали, че с такъв музикален талант и безспорно силен глас може да се похвали актрисата Алекс Сърчаджиева. Да, тя е Розата в хитовото предаване, колкото и невероятно да ви звучи и това ще стане ясно утре във финалното издание на продукцията.

Тв водещата умело прикри изявата си в шоуто и дори тези дни замаза очите на приятелите си, споделяйки снимки от ваканцията си в Рим. Алекс беше в италианската столица за няколко дни с дъщеря си София.

Вторият въпросителен – кой се крие зад маската на Гарвана? Най-честите предложения са, че в костюма е Лейди Би, Тита или Жана Бергендорф… Верният отговор обаче не е нито една от тези певици.

Зад маската на Гарвана се крие не кой да е, а младата певица от „Х Фактор“ Виктория Георгиева. Както вече стана известно, именно тя ще представи България на световния финал на музикалния конкурс „Евровизия“ в Холандия тази година.

Стана ясно кой се крие зад маската на Розата в "Маскираният певец" сн. Фейсбук
Стана ясно кой се крие зад маската на Розата в „Маскираният певец“ сн. Фейсбук

На финала на „Маскираният певец“ ще видим и Пчелата. Зад маската на Пчелата се крие Маги Джанаварова, която нашумя преди години от друг музикален формат – „Мюзик Айдъл“. Коя певица ще грабне голямата награда от шоуто, ще видим на финала утре вечер.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.