Не е за вярване на какво е подложен Любо Нейков

Гласувайте за статията

Очевидно комикът е съпруг-мечта

Мнозина не могат да повярват на какво е подложен комикът и продуцент Любо Нейков.

Оказва се, че въпреки, че е твърде ангажиран, Любо Нейков се грижи и за битовия комфорт на семейството си като отдадена къщовница.

По всичко личи, че Любо няма нищо против да замества от време на време жена си Гинка. При все, че Гинка не работи, Любо често може да бъде видян да я замества в домакинските й задължения като намира време да зарежда хладилника с продукти.

Любо Нейков

Очевидно комикът е съпруг-мечта

Преди дни в промеждутъка между два ангажимента костюмираният актьор се отбил до известен скъп квартален плод и зеленчук. Там той напълнил няколко торби със зарзават. Явно комикът, който от години води тежка битка с килограмите, отново е решил да мине на здравословен режим. Припомняме, че той не успя да се втали дори с диетата на Марта Вачкова и пак прехвърли 120 килограма.

Прави впечатление, че Нейков не е почитател на големите вериги супермаркети и предпочита да купува храна за вкъщи от малките магазинчета. Там разбира се продавачите го познават отлично, дават му отбрана стока и му правят добри отстъпки, защото е редовен клиент и звезда.

Направо не е за вярване

След като приключил със списъка с покупки, Любо Нейков не продължил пеш до дома си, който се намира в непосредствена близост до магазините, а повикал личния си шофьор. Той го взел с лъскавия му джип мерцедес почти от тротоара.

От години Нейков плаща на човек да го вози, за да не губи време и нерви в шофиране. С антураж разполага дори невръстната му дъщеря Ана, която всяка сутрин бива откарвана до прага на частното училище, където е ученичка в трети клас.

Само годишната й такса там струва 10 хиляди лева, но комикът искал най-доброто образование за единственото си отроче. С битови екстри той е подсигурил и съпругата си Гинка, която също кара луксозен автомобил. На нея не й се налага да работи, тъй като мъжът й е сред най-богатите в гилдията.

Зад състоянието му обаче стои неуморен труд и макар преспокойно да може да се оттегли от сцената, Любо продължава да играе и театъра, и в телевизията. Отделно от това със съдружника му Евтим Милошев са продуценти на най-гледаните тв сериали, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар