Можете ли да повярвате, че Антон Хекимян…

Гласувайте за статията

Журналистът не спира да изненадва

Вероятно сте забелязали, че Антон Хекимян обръща голямо внимание на външния си вид.

Той държи особено много на доброто оформяне на подстрижката и брадата му. Именно поради тази причина ги доверява само в ръцете на професионалисти.

Неотдавна водещият на „Тази сутрин“ бил засечен на рутинно посещение в един от най-елитните столични салони за красота. Там Антон Хекимян си бил запазил час за освежаване на прическата.

Антон Хекимян

Журналистът не спира да изненадва

За фризурата на журналиста се грижел лично собственикът на студиото – небезизвестният коафьор Георги Петков, който е любимец на родния хайлайф. Негови редовни клиентки са певиците Нели Рангелова, Мария Илиева, Галена, моделката Диляна Попова, редица бизнес дами и милионерски съпруги.

Справка с ценоразписа показва, че месечно Антон Хекимян отделя близо 200 лева, за да бъде прическата му всяка седмица изрядна за ежедневия ефир. При все, че не е кой знае каква философия и той сам би могъл да си подкъсява косата с най-обикновена машинка, все пак журналистът е решил да се довери на уменията на професионалист.

Той обаче няма и минутка време за раздумка

За разлика от другите клиенти на салона, суперангажираният тв водещ не останал на раздумка с екипа. Почти на бегом напуснал салона и се отправил към автомобила си. От известно време насам старозагорецът се движи с черно „Ауди“, което обаче не е нов модел и той го закупил втора ръка от друг собственик.

Софийските задръствания поизнервили тв водещия и за да спести няколко секунди време, той пуснал дребен боклук през прозореца на колата си върху пътното платно.
Припомняме, че същевременно именно Хекимян, е едно от лицата на кампанията на Би Ти Ви „Да изчистим България за един ден“.

Финалната спирка на тв звездата не било някое от модните заведения в центъра на София, където да събира дамски погледи с нова прическа, а сградата на телевизията. Вървейки към офисите, Тони се възползвал да проведе личен разговор, но не получил отговор на позвъняването си, което видимо го изнервило, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар