Принц Уилям изненада всички с това разкритие за кралица Елизабет Втора

Принц Уилям изненада всички с това разкритие за кралица Елизабет Втора
3.5 (70%) 2 votes

Внукът на нейно величество с радост сподели гордостта си

Британският престолонаследник принц Уилям изненада всички с разкритието, което направи за баба си – кралица Елизабет Втора.

В телевизионно предколедно интервю за Би Би Си, което ще бъде излъчено по-късно този месец, принц Уилям похвали своята баба. Той сподели, че кралица Елизабет Втора, е успяла да се открои и наложи в един мъжки свят. Това съобщават медиите на Острова.

принц Уилям

Внукът на нейно величество с радост сподели гордостта си

Внукът на Нейно Величество припомни, че тя се е възкачила на престола на млади години в един доминиран от мъжете свят. „Тя успя да извоюва своето място и да се наложи по един уникален начин. Кралицата остави своя отпечатък и заедно с нейния съпруг принц Филип се превърнаха в образец за отдаденост към обществото“, коментира принц Уилям.

Той спомена и за благотворителността на своите родители – принц Чарлз и лейди Даяна. „Баща ми основа своя благотворителна организация. Покойната ми майка отдаде много сили в помощ на бездомните, на болните от СПИН и на други благотворителни дейности.

Ние с брат ми израснахме в семейство, в което ни се внушаваше, че сме се родили с късмет, но трябва и да върнем нещо на обществото. Лично за мен благотворителността ме изпълва с чувство за удовлетвореност. Получавам много, когато помагам на другите хора“, споделя принц Уилям, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар