Катето Евро направи шокиращо признание

Катето Евро направи шокиращо признание
4 (80%) 1 vote

Тя разкри два от най-тежките житейски моменти в живота й

Предвид фактът, че Катето Евро винаги е широко усмихната, мнозина си мислят, че животът на звездите и в частност нейният, е безоблачен.

Дори за някои да е такъв, то за Катето Евро далеч не може да се каже подобно нещо.

Заради доброто й сърце и 24-каратова усмивка, звездата от „Оркестър без име“ винаги е била заобиколена от много приятели. Но и много от тях са се оказвали предатели.

Катето Евро

Тя разкри два от най-тежките житейски моменти в живота й

Актрисата и жури в „България търси талант“ разкри пред участниците във „Фермата“, че многократно се е случвало да изпита горчилката от лицемерието на хората, които е допуснала твърде близко до себе си.

Катето Евро влезе в стопанството в седмицата, в която звездни личности прекрачват портите и пазаруват от биопродукцията, която фермерите направиха.

„Винаги съм вярвала в приятелството, но най-много разочарования, жестоки удари и предателства преживях от приятели. Останаха ми само трима-четирима. Вече започвам да си мисля, че може би няма приятелство“, сподели с тежка въздишка актрисата.

Макар, че не познаваше нито един от фермерите, преди да влезе в стопанството, актрисата ги почувства близки. Тя им сподели още, че най-тежките й житейски моменти са два – загубите на майка й и на съпруга й.

След откровенията актрисата направи доста добър оборот на фермерите. Въпреки, че самата тя си произвежда зимнина, Катето купи продукция за 250 лв. – буркани с лютеници и лютивки, сладко от боровинки, 2 бутилки с ракия, даже и къщичка за птици, която да закачи на едно от дръвчетата в къщата си в Кокаляне, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар