Не е за вярване какво се случва между вдовицата и дъщерята на Стефан Шарлопов

Гласувайте за статията

Несъмнено отношенията помежду им, са прецедент

Мнозина не могат да повярват на това, което се случва между вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова и дъщеря му Ева.

Красивата половинка на топ хотелиера Стефан Шарлопов, който си отиде внезапно преди година, направи нещо много изненадващо с доведената си дъщеря.

Стефан Шарлопов

Несъмнено отношенията помежду им, са прецедент

Съпругата на един от най-богатите българи – Бояна Шарлопова признава, че все още е в процес на съвземане от загубата на любимия си. Тя подчертава, че по всяка вероятност това ще продължи цял живот. Въпреки това, тя се справя повече от успешно с управлението на семейния бизнес, свързан с хотелиерство и туризъм.

Вдовицата на Стефан Шарлопов управлява заедно с дъщеря му Ева (oт пpeдишeн бpaĸ). За голяма изненада на всички, двете дами се справят повече от успешно и без капка напрежение в отношенията си. Дори напротив – двете са много добри приятелки, пише „Kliuki.bg“

Бояна Шарлопова и Стефан Шарлопов се срещат случайно. Въпреки огромната възрастова разлика помежду им, чувствата им пламват почти веднага.
Имат общо 4 деца – момичетата Бояна и Стефани, а по-късно и близнаците Илия и Георги. Ева пък, е голямата дъщеря на бизнесмена от предишния му брак, пише show.blitz.bg.

Мълвата носи, че малко, след като се навърши година от кончината на бизнесмена, вдовицата му, е хвърлила траура и е полетяла отново на крилете на любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар