Алена направи шокиращо предсказание за смъртта на Стефан Данаилов

Алена направи шокиращо предсказание за смъртта на Стефан Данаилов
5 (100%) 2 votes

Алена разтълкува съвпаденията около кончината на Стефан Данаилов

Алена коментира кончината на Стефан Данаилов. Тя обясни странните съвпадения около неговата смърт. Той издъхна минути след края на деня, в който покойната му сестра Росица празнуваше своя рожден ден. Росица издъхна на рождения ден на съпругата му Мария.

Астроложката е категорична, че на 26 ноември след 22 часа душата на неговата сестра, която е родена на този ден, е отправила „покана“ към актьора. Осъзнавайки, че няма как да бъде стабилизиран и да продължи живота си пълноценно, тя го е „поканила“ да се присъедини към нея и към своята съпруга, които са в полето на ефирния живот. Душата ми, която все още не е прекъснала връзката с тялото, приела предложението, убедена в неговата правота.

Той не е издъхнал точно на рождения ден на сестра си, а минути по-късно, за да не бъде кончината му тъжен дар за нея.

В първите минути след полунощ на 27 ноември душата му е напуснала окончателно неговото тяло и все още е имала краткотрайни колебания дали взетото решение е правилно.

Алена е убедена, че Ламбо е избрал неслучайно първите минути на 27 ноември. Този период за него бе лична година на глобални промени.

Астроложката допълни, че в минал живот трите души на Данаилов, сестра му и неговата любима Мария са били свързани. Росица е била жена на Ламбо, а Мария тяхна дъщеря. Душите им отново ще се преродят, когато са готови за това и те отново ще живеят като семейство, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар