Любо Нейков трепери над жена си

Любо Нейков трепери над жена си
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков трепери над семейството си

Любо Нейков прави всичко възможно да обезперчи битовия комфорт на семейството си, видяха фотографите на „Ретро“.

Въпреки натоварения си график, той очевидно няма нищо против да отменя жена си Гинка в домакинските задължения. Половинката на комика не работи, но въпреки това той често я отменя в задължението й да заради хладилника с храна.

Преди дни Нейков бе засечен, докато купува плодове и зеленчуци. Очевидно той отново е решил да опита да се храни здравословно. При него не подейства дори диетата на Марта Вачкова.

По всичко личи, че Любо Нейков не е почитател на големите вериги супермаркети.

След като си набави всичко необходимо, Любо Нейков не продължи пеша до дома си, въпреки че жилището му се намира на метри от въпросния магазин. Комикът повика личния си шофьор. Лъскавият му джип мерцедес бе паркиран почти на тротоара.

От години той разчита на личен шофьор и не се занимава с шофирането на лъскавия си автомобил. С подобна екстра разполага дори невръстната му дъщеря Ана. Всяка сутрин третокласничката пристига на училище с личен шофьор.

Годишната такса за нейното образование възлиза на 10 хиляди лева, но баща й не се скъпи. На куп екстри се радва и съпругата му Гинка. Тя също кара луксозен автомобил, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар