Христо Мутафчиев: За Стоянка Мутафова думите са малко

Гласувайте за статията

Христо Мутафчиев се сбогува с обичаната Стоянка Мутафова с трогателни слова

Христо Мутафчиев се сбогува с великата Стоянка Мутафова, изричайки трогателни слова.

„За голямата Стоянка Мутафова думите са малко и малки. Но не и техният смисъл, който ще остане“, заяви Мутафчиев, който преди броени дни се сбогува с трогателни слова и с големия Стефан Данаилов.

„Със Стояна си отива и един от последните мохикани на едно поколение, които успяваха да разсмиват до плач и да разплакват до сълзи“, това заяви пред „ШОУ“ председателят на Съюза на артистите, пише БЛИЦ, позовавайки се на изданието.

Христо Мутафчиев сподели, че има редица колоритни спомени с голямата Стоянка Мутафова. След загубата й тепърва ще се припомня за миговете, прекарани с нея, пише show.blitz.bg.

Татяна Лолова също се сбогува с обичната актриса, заявявайки че тя ще остане жива, докато има хора, които да си спомнят за нея. Актрисата сподели, че тя никога няма да забрави своята приятелка и колежка. Лолова е убедена, че всички ще запомнят Стояна като един изключително щур човек.

Според нея, рецептата за обичта на зрителите към тях, се крие в любовта им към професията. Татяна Лолова допълни, че тя и Стоянка Мутафова са били тандем не само на сцената, но и в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар