Драма беляза сватбата на сина на Цеца Величкович

Драма беляза сватбата на сина на Цеца Величкович
4 (80%) 1 vote

Животът му бил поставен под сериозен риск

Драматично събитие беляза сватбата на сина на Цеца Величкович – Велко и съпругата му Богдана.

Запознати издават, че на 70-годишния баща на Цеца Величкович – Слободан Величкович, му прилошало по време на щастливото събитие. Той изпитвал непоносима болка и се почувствал много зле.

Цеца Величкович

Животът му бил поставен под сериозен риск

Поради тази причина се наложило възрастният мъж да напусне мероприятието.
При все, че отначало всички си мислели, че е нещо мимолетно и че ще се върне в „Хаят“ на празника след малко почивка у дома, това не се случило.

На следващия ден той бил приет в Спешното отделение, тъй като здравето му се оказало под сериозна заплаха.
За щастие, благодарение на добрата намеса на лекарите и правилната терапия, всичко се разминало благополучно.

Слободан се почувствал зле на сватбеното тържество и не можел повече да понася болката. Той обаче не искал никой да разбира за случващото се, за да не развали празненството. След гражданския брак той напуснал тържеството и помолил шофьора да го закара у дома.

На следващия ден обаче настъпил големият ад. Състоянието му се влошило и го убедили, че трябва да бъде откаран в Спешния център. Той така и не искал да отиде в болница, но Цеца настоявала да бъде прегледан от специалист на всяка цена. Когато пристигнал в Спешното, той бил диагностициран със силно възпаление на целия организъм, което довело до сериозен здравен срив.

Лекарите казали, че щяло да е късно, ако се били забавили само още един час.
Медикът от Спешния център подчертал, че състоянието на бащата на Цеца Величкович, е много тежко.

Слободан просто се сринал, защото имал тежко чревно възпаление, както и възпаление на стомаха и панкреаса. Освен това имал висока температура. Бил в ужасно състояние, едва се движел и мърдал. За него всяка една минута била определяща за това дали ще оживее или не.

Лекарите се борили с всички сили, за да предотвратят възпалението и да свалят температурата. След няколко дни преглед и лечение Слободан Величкович бил изписан от лечебното заведение, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар