Изборът ще бъде изцяло техен

За никого не е тайна, че Стефан Данаилов си отиде от този свят броени минути преди рождената дата на сестра му – актрисата Росица Данаилова. Тя пък почина на 23 септември (2018 година) – рождената дата на съпругата на Стефан Данаилов – Мария. Самият актьор пък напусна този свят 12 дни преди рождения си ден. [caption id="attachment_612172" align="aligncenter" width="300"]Стефан Данаилов Изборът ще бъде изцяло техен[/caption] Топ астроложката Светлана Тилкова-Алена разкри пред „Ретро” кармичните знаци и направи изключително любопитни тълкувания на символиката в тези съвпадения. Тя посочва, че Стефан Данаилов е роден на амбициозна, целеустремена, волева, но и инатлива дата. Съдбовният му път пък е изисквал през целия му живот да притъпява своята прибързана импулсивност, която неведнъж е била в негова вреда. Именно тази прибързана импулсивност е причината за късното осъзнаване на сериозността на неговия здравословен проблем след продължително самолечение, повлякло след себе си последици, довели до преждевременното му напускане на зримия свят. На 26 ноември след 22 ч. душата на неговата сестра, родена на същата дата, виждайки, че няма как да бъде стабилизиран и да продължи живота си пълноценно, го е „поканила“ да се присъедини към нея и към своята съпруга в полето на ефирния живот. Неговата душа - вече извън, но все още непрекъснала връзката с тялото, убедена в правотата ѝ, се е съгласила. Не е починал точно на рождения ден на сестра си, а минути по-късно, за да не бъде кончината му тъжен дар за нея, напомняйки ѝ времето на живота, когато са живели заедно.

Кармата е казала своята дума

Душата му е напуснала окончателно физическото тяло в първите минути след полунощ на 27 ноември заради краткотрайни колебания дали постъпва правилно, взимайки това решение, след което връщане няма. Избрал е неслучайно първите минути на 27 ноември, в лична година на глобални промени, изискваща добре обмислени действия. В месец и ден на анализ и осъзнаване на грешките, които ще успее да поправи някъде напред във времето, освободен от тегобите на страдащата без шанс за подобрение физическа опаковка. Стефан Данаилов ни напусна в период на ново начало за него, обещаващо му още години творческа работа. В същото време, налагащо изискването да се откаже от политическата си обвързаност, която му е тегнела, заради невъзможността да изневери на своите житейски правила, лоялност и осъзнавайки на подсъзнателно ниво, че нарушава законите на кармата и незримия свят. Росица Данаилова – сестрата на Стефан, си е отишла от зримия свят на 23 септември 2018 г., на дата, на която е родена Мария Данаилова, неговата съпруга. В житейски период на безкрайни и трудни за овладяване емоции, породени от неразбиране и дори отхвърляне в средата ѝ, в ден на кармична разплата и невъзможност да се сработи с тялото си и с живота си в това земно прераждане, от което е решила да „избяга“. За да не ѝ тегне натрупана негативна карма заради създадени особени и неприемливи за нейните разбирания и житейска философия отношения предимно сред нейните колеги.

Тримата отново ще се преродят

Мария Данаилова, съпругата на Стефан, си е отишла от зримия свят в годините, когато той вече е имал първите сериозни здравословни проблеми заради невъзможност да му помогне, заради подчинение на съдбата, налагаща ѝ да прояви търпимост и да не се намесва драстично, дори и ако е в полза на нейния любим съпруг. В лична година и месец, обвързващи я с неподходяща и нездравословна за нея среда. В месец на анализ и осъзнати грешки. Съвпадението на датите на кончината на Стефан и рождения ден на Росица, както и нейната кончина, съвпадаща с рождения ден на съпругата му Мария, ни разкрива позитивна кармична връзка, категорична е Алена. В предишно прераждане преди 3 века те са живели заедно като семейство. Тогава Стефан Данаилов е бил женен за сестра си Росица от този живот, а Мария – съпругата му от този живот, е била негова дъщеря. Тримата са живели в хармония и с много любов и обич, затова съдбата ги е събрала в настоящия живот отново. След като Росица е повикала своя брат, двете с Мария са посрещнали неговата душа, за да престанат мъките му от страданието на физическото тяло и невъзможността отново да бъде деен, което би го убило много по-бързо от болестите на тялото. След години, когато и тримата, пречистени във висшите енергийни структури, са готови за следващото си прераждане, отново ще се съберат на планетата Земя или на друга планета – право на личен избор, пише retro.bg.