Алекс Сърчаджиева направи разтърсващо признание за дъщеря си

Гласувайте за статията

Тя просълзи всичките си последователи в социалната мрежа

Актрисата Алекс Сърчаджиева направи разтърсващо признание за дъщеря си София, която е плод на любовта й с покойния Иван Ласкин.

София вече е на 9 години, а рожденият й ден вдъхнови Алекс Сърчаджиева да направи едно от най-разтърсващите си признания в живота.

Алекс Сърчаджиева

Актрисата просълзи всичките си последователи в социалната мрежа

„Честит девети рожден ден моя малка и силна София !!! Нямаш представа колко много те обичам!!! Обичам те безкрайно! Обичам те повече от рибките в морето и звездичките на небето!!! Бъди смела мое мило дете и греби с шепи от живота !!! Смей се , играй и мечтай!!!
Бъди щура , бъди добра !!! Бъди мъдра!!! Бъди това което си София , а ти си бисерче!!! И знай , че аз винаги ще бъда до теб !!! А на теб мили мой Ivan Laskin ти благодаря за най прекрасния подарък , който ми направи – и това е Тя СОФИСИМАНИЯ !!! Честита да си обич моя“, написа актрисата в профила си в социалната мрежа и просълзи всичките си последователи.

Голяма част от виртуалните приятели на актрисата не успяха да откъснат очи от малката чаровница, за която казаха, че е пълно копие на татко си Иван Ласкин. Припомняме, че актьорът си отиде от този свят без време в началото на годината.

София е ученичка в еврейското училище в столицата. Освен голяма прилика с именития си баща, има невероятно сходство в чертите и с още по-именитата си баба Пепа Николова.
За да зарадва най-скъпия си човек, Алекс Сърчаджиева заведе момиченцето си в Рим, където двете споделиха цялото си време една с друга на фона на невероятните забележителности в италианската столица.

Актрисата и наследницата й обаче, вече са си обратно в родината, защото Алекс Сърчаджиева трябва да застане отново през камерите за финала на първия сезон на шоуто „Игри на волята“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар