Евгени Боянов оповести къде и кога ще е поклонението пред Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Прощаваме се с голямата звезда в понеделник

Личният мениджър на голямата българска актриса Стоянка Мутафова – Евгени Боянов, оповести къде и кога ще е поклонението пред тленните й останки.

Боянов сподели, че всички приятели и почитатели на Стоянка Мутафова, ще могат да си вземат последно сбогом с нея в понеделник – 9 декември. Поклонението ще се състои в Сатиричния театър. Тя напусна този свят на 97-годишна възраст, за да се отправи към голямата небесна сцена, на която я чакат още куп български звезди.

Стоянка Мутафова

Прощаваме се с голямата звезда в понеделник

Припомняме, че само десет дни, преди да постъпи на лечение в болницата, Стоянка Мутафова изрече думи към покойната й колежка Невена Коканова, които шокираха всички. Тогава тя каза: „Вено, идвам при тебе!“.

Мутафова неведнъж е споделяла, че двете с Невена Коканова, са били изключително близки приятелки и до неотдавна не можеше да си обясни тази голяма дружба помежду им, предвид голямата възрастова разлика. Стоянка Мутафова неведнъж казваше, че Невена Коканова може да й е дъщеря…

Припомняме, че на този ден, легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов, който си отиде от този свят преди броени дни (на 27 ноември), щеше да навърши 77 години.
Неговото поклонение бе само преди 4 дни – на 2 декември в Народния театър, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар