Стана ясно коя е Розата в „Маскираният певец“ (Вижте кой се крие зад маската)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева се крие зад маската на Розата, тя е най-мистичния участник в шоуто

Розата в „Маскираният певец“ безспорно е най-мистериозният образ в шоуто. Останаха само три дами на големия финал, който ще е в събота вечер. А броени часове преди да паднат всички маски от електронното издание Хотнюз разкриват кой се крие зад цветето с бодли.

От сайта за светски новини се позовават на информация, за която твърдят, че е на 100 процента достоверна и разкриват жената, която е една от най-мистичните участнички.

До съвсем скоро бе наложено мнението, че най-вероятно в костюма на Розата е певицата Роберта. Но от изданието твърдят, че в него няма нищо вярно.

Розата се оказа най-силният коз на продуцентите. Говори се, че най-вероятно тя ще е големия победител на финала. Защото никой до сега не предположи, че тя може да е Алекс Сърчаджиева. Която безспорно притежава и силен глас и музикален талант да влезе в образа на певица.

Снимка: Хотнюз

Че актрисата се крие зад маската  ще стане ясно утре вечер. Тя много умело прикрива участието си в „Маскираният певец“  като сподли снимки от почивката си в Рим. Където бе заедно с дъщеря си София. Така замаза очите на близки и приятели, предават от Хотнюз.

Дано колегите са прави. Не ни остава нищо друго освен за сега да им се доверим. А на финала ще лъсне цялата истина кой всъщност се крие зад маските на Розата, Пчелата и Гарванът.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар