Хороскоп за 6 декември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
От известно време искате да направите промени в дома си – днес е подходящ ден за това. Освободете въображението си, излезте и разгледайте декори или мебели. Тъй като нямате финансови проблеми, може да си купите всичко, което прецените. Все пак не прекалявайте.

Скорпион
Днес ще бъдете разсеяни, затова внимавайте, като шофирате или пресичате улици като пешеходец. Мислите ви са завладени от място, което мноого искате да посетите. Тъй като в момента нямате възможност за това пътуване, имате достатъчно време за проучване и определяне на маршрут.

Стрелец
Днес се чувствате объркани и смутени. Някой важен човек за вас е напуснал живота ви и вие още не знаете как да го приемете. Времето лекува – засега опитайте да се разсеете с любимо занимание. Не е добра идея да останете сами. Потърсете компанията на хора, с които ви е приятно да сте заедно.

Козирог
Добре е днес да се погрижите за себе си. Купете си нещо, от което може би нямате голяма нужда, но пък ще ви зарадва. Днес е подходящ ден да анализирате всичко, което се е случило в последните дни. Обмислете някои бъдещи планове – възможно е да намерите решение на някои от проблемите си.

Водолей
Днес ще получите покана за събиране, която ще ви зарадва. Колкото и да ви се иска да отидете, по-добра идея е да прекарате отпускащо време сами с книга или филм. Проявете разум и не се притеснявайте да откажете – ще ви разберат. Имате нужда от почивка.

Риби
Близък ще ви потърси за съвет. Изслушайте го внимателно, изкажете мнението си, но бъдете реалистични, без да го заблуждавате. Добре е да се фокусирате и върху вашите проблеми – днес ще успеете да намерите решение на повечето от тях. Ще получите добра новина.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар