Хороскоп за 6 декември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Последният ден от работното седмица ще е натоварен за вас. Няма да успеете да се справите с всички задачи. Фокусирайте се върху изпълнението само на най-неотложните и правете по-дълги почивки, в които да си съберете мислите и да прецените действията си.

Телец
Днес ще бъдете разочаровани от някоя ситуация или резултат. Не позволявайте на това чувство да развали настроението ви. Ще имате нужда да се разсеете – обадете се на приятел или излезте. Ще планирате бъдещо пътуване, което ще ви развълнува. Починете си добре – предстоят ви натоварени почивни дни.

Близнаци
Днес няма да се чувствате особено продуктивни на работното място. Опитайте да се фокусирате над работата си, но ако нищо не ви се получава, не бъдете горди, а помолете за помощ. Обърнете внимание на някои дребни задължения у дома – с тях поне ще можете да се справите.

Рак
Напоследък сте творде фокусирани над финансовото си състояние. Имате някакъв паричен проблем, който не е толкова сериозен, колкото си мислите. Погледнете в парспектива. Добре е днес да се концентрирате над задълженията си. Прекалено много са, за краткото време, с което разполагате.

Лъв
Днес не приемайте трудни предизвикателства на работното място – нека задълженията ви останат по-леки и приятни поне засега. Помислете за пътуване през уикенда. Обсъдете възможностите с близките си и резервирайте без колебание. Ще получите почивката, която заслужавате.

Дева
Еднообразието в ежедневието ви влудява. Изнервени сте и не сте в кондиция. Днес е денят, в който трябва да промените нещата. Обадете се на приятели, избезте и направете нещо, което ще ви отърси от монотонността. Не прекалявайте с емоцията, пазете си здравето.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар