Том Круз опъна бръчки с ботокс (Актьорът шашна с каменно лице в Лондон)

Гласувайте за статията

Актьорът бори старостта с ботокс, лицето му е сякаш нажилено от оси

Том Круз, любимецът на женската половина, която въздишаше по него от десетилетия рядко се появява на публични събития. 57-годишният актьор скоро бе на раздаването на модни награди в Лондон, а присъствието му предизвика широк публичен интерес.

Какъв беше, а какъв стана
Снимки: tocka.com.mk

Той пристигна в елегантен вид, а по лицето му нямаше следа от бръчки, с което прикова погледите. От години то изглежда прекалено гладко и неестествено подуто.Сякаш е изваяно от камък и на актьора му е трудно да прави обичайните си мимики.

Не трябваше да мине много време и веднага се появиха спекулации, че прекалява с ботокса, за да постигне младежки вид. Такива бяха коментарите на тези, които го видяха на живо, а и на тези, които се запознаха със снимките от модното събитие.

На церемонията на наградите Круз бе в компанията на колежката си Мишел Докъри. Която публиката познава от участието й в известния сериал „Имението Даунтаун”.

Освен с актьорските си постижения Том Круз е известен с това, че е виден член на Сциентоложката църква, която има твърде спорна слава. Заради членството си в нея на актьора му е забранено да се вижда с 13-годишната си дъщеря Сури. Която е плод на любовта с колежката му Кейти Пери, предават от македонското електронно издание tocka.com.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар