Емил Кошлуков поздрави Софи Маринова за ЧРД (Вижте какво й пожела)

Емил Кошлуков поздрави Софи Маринова за ЧРД (Вижте какво й пожела)
4 (80%) 1 vote

Софи Маринова празнува рождения си ден в Дубай

Софи Маринова празнува 44-тия си рожден в Дубай. От няколко дни поп фолк изпълнителката е там заедно със сина си Лоренцо и любимия си мъж Тодор Давидов-Гринго. Екскурзията е подарък за Софи от нейния син.

Днес поп фолк изпълнителката посрещна личния си празник далеч от родината, но феновете не забравиха да поздравят своята любимка в социалната мрежа. Прави впечатление, че освен многобройните поздрави от почитателите на певицата, такива й изпратиха и кумата й Преслава, както и генералният директор на БНТ Емил Кошлуков.

И докато Преси мина с краткото „ЧРД“, то официалното поздравление от директора на БНТ беше доста по-изчерпателно. „Честит рожден ден! Приемете моите сърдечни пожелания за здраве, лично щастие и успех в осъществяването и на най-смелите проекти! Екипът на Българската национална телевизия е дълбоко признателен за Вашата подкрепа!“, пише генералният директор на БНТ. Софи качи поздравлението в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм и благодари на телевизията и на Кошлуков.

Рожденичката сподели и какво й е пожелал Лоренцо по случай 44-тия й рожден ден. „Честит рожден ден, мамо. Да си ми жива и здрава. Много късмет, щастие, любов и всичко най-най. Обичам те“, написа синът на Софка, за да поздрави майка си за рождения й ден.

От няколко дни поп фолк изпълнителката е в Дубай заедно с Лоренцо, Гринго и свои роднини. Всички те обикалят по цял ден и цяла нощ и се наслаждават на лукса, който им предлага екзотичната дестинация. Това е първият рожден ден, който Софи посреща далеч от родината и от родата си.

Софи Маринова със специални поздрави от Емил Кошлуков за рождения й ден сн. Инстаграм

Софи Маринова със специални поздрави от Емил Кошлуков за рождения й ден сн. Инстаграм

Въпреки че е далеч, поп фолк изпълнителката не спира да радва феновете си със снимки. А с качените кадри Софи успя да опровергае и плъзналите напоследък слухове, че тя и Гринго отново са се скарали и са разделени за пореден път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар