Най-малкият син на Кейт Мидълтън вече говори (Какви са първите му думи?)

Най-малкият син на Кейт Мидълтън вече говори (Какви са първите му думи?)
4 (80%) 1 vote

Кейт Мидълтън сподели кои са първите думи на сина й Луи, малчуганът иска да е винаги с нея

Кейт Мидълтън сподели какви са първите думи на сина й Луи, който иска да е непрекъснато с нея. Херцогинята на Кеймбридж прекара своята сряда в избиране на коледна украса. Тя помогна на деца да подберат най-добрите играчки и гирлянди, в които да украсят класната си стая за предстоящите празниците.

Освен това Кейт изпрати писмо до дядо Коледа заедно с 8-годишно момиченце, с което размениха и няколко съвета за прически. „Тя каза, че косата ми е хубава и ме попита как съм си я направила“, разказва малката Алая за срещата си със съпругата на принц Уилям. След това херцогинята на Кеймбридж е помогнала на момиченцето да напише писмо до дядо Коледа и да го изпрати. „За първи път принцеса изпраща писмото ми за Коледа“, добави Алая.

По време на празничните приготовления, Кейт призна, че най-малкият й син Луи вече говори. „Напомняш ми на сина ми Луи, който непрестанно казва: „Аз, аз, аз“. Иска да идва навсякъде с мен“, сподели херцогинята на Кеймбридж за малкото си момченце.

Кейт Мидълтън помогна на децата да изберат най-хубавата елха, след което всички се насладиха на чаша топъл шоколад. Инициативата на херцогинята на Кеймбридж идва след като бе обявено, че тя става патрон на организацията „Family Action“. Съпругата на принц Уилям наследява кралица Елизабет Втора на тази позиция. Кралицата беше начело на организацията цели 65 години.

Най-малкият син на Кейт Мидълтън с първи думи сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Най-малкият син на Кейт Мидълтън с първи думи сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

„Family Action“ е основана през далечната 1869-та година с цел да помага на нуждаещите се семейства чрез частична финансова помощ и домашни потреби. В момента организацията разширява дейността си като се опитва да помага на хора с психични проблеми, социална изолация, емоционална нестабилност, проблеми с родителите, домашно насилие и зависимости, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар