Анита Мейзер си хвана нов мъж (Вижте повече за новата й тръпка)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер отново влюбена

Осъдената за убийство на съпруга си Анита Мейзер има нов мъж до себе си. В Америка, където силиконовата сексбомба се установи неотдавна, тя е успяла да омотае в мрежите си пореден мачо. Скандалната варненка се опитала да скрие новата тръпка на сърцето си почти от всички.

За американския мачо знаела дъщеря й и още няколко верни приятели, които мълчали като гроб. Мейзер обяснила, че не иска да се разчува за щастието й, защото се притеснявала, че ще бъде засипана с гневни „комплименти“ в социалната мрежа и медиите. В Америка Анита, която всъщност е родена под името Айше, движела в компанията на проверени приятели – предимно български емигранти.

Тя признала, че едва сега й идва желание за живот и споделила, че не мисли скоро да се връща с България, защото се чувствала като в ада. Времето в затвора описвала като същински кошмар.

Притеснявала се и от близките на покойния си мъж – културиста Николай Димов, които непрекъснато подавали жалби и настоявали за преразглеждане на присъдата. Те не можели да се примирят с факта, че Мейзер бе освободена предсрочно за добро поведение. Били убедени, че ромката умишлено е ликвидирала Николай с помощта на някой друг и си е съчинила, че якия мъжага е умрял от задушаване по време на нестандартни секс игри.

Миската била категорична, че повече не иска да лежи и ден в Сливенския затвор. Затова преценила, че е по-добре да пусне котва в Америка, където можела да живее спокойно.

Любовник

Новият любовник на Анита Мейзер бил с няколко лета по-малък от нея, пише „Уикенд“. Той угаждал на всяко нейно желание и я боготворял. Двамата били много влюбени, но не бързали да минават през гражданското. Отдали се изцяло на забавления и обиколки на Щатите и Мексико. Последната им екзотична разходка била на остров Мартиника, откъдето смуглата красавица дори пусна снимка в страницата си във Фейсбук.

Припомняме, че варненката излезе преди няколко месеца от Сливенския затвор. Тя излежа присъда по обвинение в убийство на мъжа си Николай Димов. Мейзер удуши по невнимание Димов със свински опашки, като по думите й той сам я помолил да го върже, за да получи по-силна ерекция. Мъжът й трябвало да ги скъса с мускулите си, но в опита си издъхнал.

Кръвнина

Близките на Димов – майка му и сестра му, настояват за 100 000 лева кръвнина. Те не вярвали на обясненията на риалити звездата, че инцидентът е станал неволно, нито на сълзливите й обръщения.

„Почивай в мир, любов моя, а на мен Бог да ми е на помощ. Убедена съм, че виждаш какво се случва с мен на земята. Дяволът е по петите ми“, написа неотдавна тя в социалните мрежи.

Анита Мейзер залюби нов мъж в Америка сн. hotarena.net

Анита Мейзер залюби нов мъж в Америка сн. hotarena.net

Анита стана скандално известна много преди смъртта на съпруга си, когато неочаквано спечели конкурса „Мисис България“ и представи страната ни на „Мис Свят“. Това предизвика вълна от недоволство сред българите, имайки предвид вулгарния й външен вид, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар