Дарина Павлова гласи сватба с новото си старо гадже (Всичко за годежа с Джулио Берути)

Гласувайте за статията

Мадам Мулти показа, че старата любов ръжда не хваща, сгоди се за италианския актьор Джулио Берути

Дарина Павлова  е в предсватбена треска. Веселата вдовица отново е в обятията на красавеца Джулио Берути. За когото се е сгодила и с актьора ще минат пред олтара.

По едно време Мадам Мулти и италианския актьор бяха сложили край на отношенията си, но в момента пак са заедно. А предложението за брак окончателно ги е събрало.

Снимка; ХотАрена

Дарина Павлова се похвалила с годежния си пръстен от любовника си, който бил обсипан с куп диаманти. На снимка тя показва как са си хванали ръцете и пише, че няма нищо по-хубаво от това да бъдат приятели и любовници.

Самият пръстен представлява змия, на главата, на която блести едър диамант. Вдовицата на Илия Павлов го е сложила на лявата си ръка защото от там минава вената на любовта, която свързва със сърцето.

Все още не е ясно кога богаташката наследница ще мине под венчило. Тя стана на 56 през месец май тази година. Нейният избраник е с цели 21 години по-млад. Но Павлова  е в перфектна форма и няма нищо против отново да е булка.

Слуховете и клюките по техен адрес успяха да ги разделят преди време. Сега изживяват ренесанс в любовта си. През лятото бяха засечени по нашето море в един от хотелите на милионерката в курорта Златни пясъци.

Малко преди това Мадам Мулти сподели снимка от сватбата си с Илия Павлов. Така тя отбеляза годишнината от смъртта му както и неговите рождени дни. Но на гроба му не е стъпвала от години. Когато си дойде в родината си идва инкогнито, само за да нагледа бизнеса си или да доведе приятелите си по нашенските курорти, предават от ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар