Вечерен хороскоп за 5 декември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за вечерта според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Последните дни сте имали доста ангажименти. С някои от тях все още не сте приключили, но се чувствате изморени. Не сте в добро настроение, доста сте сприхави и лесно избухвате. Затова е по-добре да се усамотите, доколкото е възможно и да разговаряте по-малко.

Скорпион
Днес няма да сте толкова бодри и енергични, колкото обикновено. Няма и да сте толкова разговорливи. Това няма да остане незабелязано. Колегите ви ще се опитват да ви вкарват в непринудени разговори. Внимавайте с реакциите си да не обидите някого. Прекарайте вечерта сами на спокойствие и тишина.

Стрелец
Напоследък сте имали неприятности, които още не са отминали. Напрегнати сте и не много общителни. За да излезете от това състояние, трябва да направите равносметка. Не се затваряйте в себе си, а звъннете на приятели и се срещнете с тях. Имате нужда от добра компания, която ще ви разтовари.

Козирог
Днес очаквате посещение от някой близък. Той обаче няма да се появи навреме и няма да отговаря на обажданията ви, което ще ви разтревожи, от една страна, от друга – ще ви ядоса. Все пак ще успеете да се водите и да обсъдите важни въпроси. Очаква ви добра новина, която ще промени бъдещите ви планове.

Водолей
Четвъртък не е най-добрият ви ден, вечерта – също. Ще потърсите помощ, но без резултат. Не се поддавайте на емоцията си обаче – като видите, че сега нещата не се подреждат, имайте търпение. Обърнете внимание на здравето си.

Риби
Нямате финансови проблеми, но искате да получите допълнителни доходи, за да изпълните определен план. Предстои ви ново запознанство, което ще ви заинтригува. Очаква ви добра новина.
Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар