Вечерен хороскоп за 5 декември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за тази вечер според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Възможно е да станете свидетел на конфликт между ваши близки. Всички очакват от вас да заемете страна. Не бива обаче да го правите. Най-добре е да ги оставите да се справят сами със ситуацията. Ако имате възможност, се отделете за няколко часа с приятели навън.

Телец
Близък ще ви каже нещо, в което интуицията ви ще се усъмни. Вероятно човекът е смутен заради някаква случка. Най-добре е да се опитате да го разсеете – излезте на разходка и не повдигайте темата. Ще разберете какво му има след време – не е нужно да е точно сега.

Близнаци
Ще усетите, че някой не се държи с вас както преди. Не знаете каква е причината, затова и се чувствате объркани. Опитайте да говорите с него. Разговорът няма да е много приятен, но ще решите проблема. Ако това не се получи, не се притеснявайте – времето лекува.

Рак
Обстановката около вас днес ще е доста напрегната. Ще възникнат конфликти, за които няма да намерите обяснение. Най-добре е да се фокусирате върху себе си и вашата работа. Нямате нужда от негативната енергия и не се месете в спорове, които не ви засягат пряко.

Лъв
Добре е днес да се фокусирате изцяло върху работата си. Когато не сте разсеяни, вършите задълженията си леко и бързо. Имате притеснения относно финансовото си състояние. Необходим е по-задълбочен анализ, затова след като приключите с текущата работа, отделете време за него.

Дева
Предстои ви работа в група, в която не всички имат вашите умения. Това ще породи конфликти, по отношение на някоя част от проекта. Ще се наложи вие да вземете крайното решение. Изслушайте мнението на всички и бъдете максимално точни. Очаква ви приятна вечер с приятели.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар