Виктор Николаев глези жена си с предколеден шопинг (Двойка пръска пачки в Прага)

Гласувайте за статията

Водещият и половинката му пазаруват като за последно в столицата на Чехия

Виктор Николаев заряза сама екранната си половинка Ади Радева и замина заедно с жена си за Прага. Двамата с Людмила решили да си починат малко, а и да напазаруват подаръци за Коледа.

Снимка: ХотАрена

През последния месец на годината столицата на Чехия се превръща в предпочитана дестинация за туристите с красивите си забележителности. Но най-вече заради пищния си коледен базар, който бие по разкош даже този в Германия.

По това време пътуването със самолет се оказва едно скъпо удоволствие. Но този факт не възпрепятства водещия на сутрешния блок да подари малка ваканция на жена си. Говори се, че Виктор е голям спестовник. Но с широка ръка харчи парите си само за две неща – за имоти и по екскурзии.

Скоро се разбра, че журналистът се е превърнал в истински имотен крал – сдобил се е не с един, а с три луксозни апартамента на пъпа на София.

През лятото Николаев не се поскъпи и заведе семейството си на море в Сицилия. Предпочете красива Италия пред евтинията на Гърция.

След като колежка му стана Аделина Радева той започна все по-често да отсъства. Явно се е разбрал с новите си шефове да ползва отпуск по всяко време на годината.Само, че заради дългите коледни и новогодишни празници щял да върне жеста на екранната си половинка, предават от ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар