Като Шайло на Анджелина Джоли, която вече се казва Джон (Кои деца на звезди си смениха пола?)

Като Шайло на Анджелина Джоли, която вече се казва Джон (Кои деца на звезди си смениха пола?)
3 (60%) 2 votes

Дъщерята на Брад и Анджелина вече носи мъжкото име Джон и по документи

Шайло на Анджелина Джоли официално вече се води Джон. А след като стане пълнолетна ще си направи операция за промяна на пола в клиника в Санта Моника. Подготовката, за която е започнала от преди няколко години.

Снимка: Снимка: EAZT NEWS

Въпреки, че на Шайло й предричаха да стане в бъдеще много красиво момиче се оказа, че тя изобщо не иска да е жена.

Дъщерята на Синтия Никсън от сериала „Сексът и градът” също си промени пола по време на завършването на колежа. От брака си с професора Дани Моузес екранната Миранда има дъщеря и син. Сега обаче е горда майка на двама сина. Щерка й се превърна в Самуел Моисей.

Синтия Никсън със сина си Самуел Моисей
Снимка: focus.ua

Дъщерята на Шер Частити още на 13 години разбрала, че не я вълнуват женските неща и започва да приема хормони. Само, че те не се отразяват на физическото състояние на девойката добре и тя натрупва доста килограми. Но въпреки това не се отказа да си смени пола. Днес Честити се казва Чаз.

Шер със сина си Чаз
Снимка: focus.ua

Известният италиански певец Адриана Челентано и съпругата му Калудия Мори имат дъщеря Розалинд. Тя не предприема мерки за смяна на пола,  но отдавна води „мъжки живот”,  като демонстрира своята мъжественост и сила със стила си на обличане и линия на поведение. Но винаги е твърдяла, че се чувства самотна в собственото си семейство, предават от focus.ua.

Дъщерята на Челентано Розалинд
Снимка: focus.ua

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар