Меган Маркъл и Хари загубиха още един верен служител (Кризата между херцозите и кралското семейство се задълбочава)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и Хари все повече се отдалечават от кралското семейство

Меган Маркъл и принц Хари все повече се отдалечават от кралското семейство. Какво точно се случва с херцозите на Съсекс, не е съвсем ясно, но чудесно се вижда, че те имат проблеми с кралското семейство.

Отдалечаването им става все по-силно след интервюто, което дадоха по време на гостуването им в Африка. В него Меган обясни колко й е трудно. Принцът от своя страна сподели, че с брат си Уилям са поели по различни пътища. Меган и Хари решиха също да не бъдат на Коледа заедно с кралица Елизабет Втора, а да заминат при майката на Маркъл в САЩ.

Преди да заминат обаче херцогът и херцогинята на Съсекс загубиха още един свои дългогодишен служител. Личната им помощничка Саманта Коен, която е на служба в двореца вече 20 години, реши, че не може да работи повече с херцозите.

Саманта, работила по-рано като личен секретар на Меган и Хари, подписа документ за своето уволнение, съобщава „Дейли Мейл“. Изданието се позовава на свой източник. Той твърди, че тя се заема с благотворителна дейност. Според него Саманта ще работи за организацията „Cool Earth“, която се занимава с проблема на обезлесяването.

Фактът за уволнението на личния секретар на херцогът и херцогинята на Съсекс бе потвърден и от „Court Circular“ . Това е официалният източник, на който са публикувани всички срещи на членове на кралското семейство. На 11-ти октомври на сайта беше публикувано следното изявление: „Днес херцогът и херцогинята на Съсекс приеха г-жа Саманта Коен, след като тя подаде оставка като личен секретар на тяхно кралско височество.“

Отношенията на Меган Маркъл и Хари с кралското семейство се влошават сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Отношенията на Меган Маркъл и Хари с кралското семейство се влошават сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Коен е работила с кралското семейство в продължение на две десетилетия, но сега е взела важното решение да напусне. Официалната причина за напускането й не се разгласява нито от херцозите, нито от представителите на Бъкингамския дворец, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар