Деси Радева с пореден моден гаф (СНИМКИ)

Деси Радева с пореден моден гаф (СНИМКИ)
3 (60%) 2 votes

Деси Радева отново се изложи по отношение на визията си

Деси Радева сътвори поредния моден гаф. Но този път президентшата се изложи пред Кралицата. На приема, организиран от Нейно Височество, първата ни дама лъсна с дантелена рокличка. Нито една от присъстващите на събитието президентски съпрузи, не бе заложила на подобна дръзка визия. Всички дами бяла стилни и елегантни и далеч по-сдържани не само по отношение на материята, но и цвета и дължината на тоалета си.

Дантелената рокличка в цвят шампанско Деси Радева бе скрила под стилно на пръв поглед палто в същия цвят.

Изборът на подобна материя не е подходящ за среща с Кралицата, още повече за този сезон. Останалите дами бяха заложили на актуални за сезона по-плътни материи в по-тъмни цветове. Единствено Деси Радева бе решила да се появи с дантелена рокличка в светъл цвят, който определено не подхожда нито на събитието, нито на възрастта й. Цветът и моделът на обувките й също не подхождаха на цялостната й визия. Съпругата на Румен Радев заложи на черни обувки с нисък ток. Заради ръста си тя не си позволява да носи по-високи обувки.

За разлика от нея Мелания Тръмп отново бе ослепителна. Първата дама на САЩ заложи на дълга рокля от плътна материя в актуалния за сезона жълт цвят. Единствено розовите ръкави и стилните обувки в този тон контрастираха на роклята й, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Деси Радева с пореден моден гаф (СНИМКИ)”

 1. .....

  Дек. 04. 2019

  Айде сега ,Десислава Радева,била , винова за избора си !?!
  Защо не кажете ,колко са некомпетентни повечето дизайнери / ки в София !?!? Които я Масони,я Розенкройцери и подбни ги подкрепят финансово!
  Ама не защото са много добри, а защото са си продали душите ,на оня „Рогатия“ !
  Същите „Дизайнери“ /ки в кавички, нито са наясно с дрескода, какъв да е ,за всеки прием. при различни поводи, събития и срещи. Нито са минали през предварителна подготовка по повод горното!
  Да ,ама – обаче ,накой ги лансира ?!Писах по-горе кой!
  Другото ,което си мисля е ,че умишлено я докарват с такива тоалети. За да уронват авторитета на Президентска съпруга ! Респективно, авторитета и на Българския Президент ! И , не само!, Но и на България !

 2. Христо Ивов

  Дек. 10. 2019

  Поне става ясно, че е с кюлоти (гащи плик)…

Добавете коментар