Разделени ли? Софи Маринова и Гринго заедно в Дубай (Снимки)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго опровергаха слуховете за раздяла

Софи Маринова и Гринго опровергаха слуховете за раздяла. Само преди ден в последното си интервю за предаването „На кафе“ ромската перла разкри, че заминава за Дубай по случай рождения си ден.

Екскурзията е подарък за Софи от нейния син Лоренцо. Маринова сподели пред репортерката на „На кафе“, че заминават за Дубай само двамата с Лоренцо. А това веднага породи поредните слухове за раздяла на певицата и нейния любим Тодор Давидов-Гринго.

Откакто са заедно Софи и мачото много пъти се събираха и разделяха по различни причини. Те дори сключиха брак, който изкара едва три месеца. Семейният живот не понесе на поп фолк изпълнителката и Гринго и те официално се разведоха. След това обаче двамата решиха да си дадат още един шанс и отново се събраха.

Слуховете, че Софи и Гринго отново са се разделили тръгнаха от факта, че Маринова отдавна не беше публикувала снимки със своя любим в официалните си профили в социалните мрежи, както и от това, че певицата каза, че ще ходи в Дубай само с Лоренцо.

Оказа се обаче, че Маринова е там не само със сина си. Заедно с тях е и Гринго. Софи сподели кадри в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм, а от тях ясно се вижда, че тя и мачото не са разделени. Кадрите на ромската перла с Гринго събраха хиляди харесвания за много кратко време. Всеки втори коментар пък е с емотикони сърчица.

„Няма нищо по-красиво от стремежа винаги, навсякъде и във всичко да бъдеш добър човек“, написа Софка към кадрите от Дубай с Гринго и опроверга всички слухове за раздяла с него.

Софи Маринова и Гринго заедно в Дубай сн. Инстаграм

Софи Маринова и Гринго заедно в Дубай сн. Инстаграм

Не липсваха и фенове обаче, които отново изразиха своето негативно мнение за връзката на певицата и мачото. Те са категорични, че Софи и Гринго не трябва да са заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар