Нови истини за Мелания и Доналд Тръмп излизат наяве (Вижте повече за живота зад вратите на Белия дом)

Гласувайте за статията

Мелания и Доналд Тръмп спят на отделни етажи

Нови истини излизат наяве около Доналд Тръмп и Мелания. В книгата „Свободна, Мелания“ журналистката от CNN Кейт Бенет разкрива подробности около живота на Тръмп в Белия дом. По време на управлението на Доналд Тръмп, Мелания сякаш отсъства от публичното пространство.

Сравнявана със съпругите на предходни управници, Мелания не отговори на стереотипа за поведение на първа дама и дори предизвика вълна от съжаление. #FreeMelania е хаштага на първата дама. Движение от защитници на г-жа Тръмп настояваха президента да й даде право на глас и повече свобода в решенията.

Кейт Бенет разказва в автобиографията за първата дама, каква всъщност е тя, какви взаимоотношения има със съпруга си и какво означава нейното поведение.

При управлението на Тръмп Белият дом е разделен на етажи – по един за президента и първата дама. Бенет разказва, че семейството не просто спи в отделни стаи, а че използват отделни апартаменти на различни етажи от къщата. Мелания използва третия етаж от Белия дом. Там са разположени спалнята й, собствената й стая за грим и прическа, и личният й фитнес.

Като причина за разделяне на личните пространства, Бенет обяснява с желанието им да бъдат по-самостоятелни. Оказва се, че за да постигне това разделяне, Мелания е надминала себе си, пише vesti.bg. Досега подобно разделяне на президентското семейство не се е случвало. Етажът, който използва Мелания, е бившият апартамент на майката на Мишел Обама. В миналото майката на госпожа Обама е използвала помещенията за себе си и времето, което отделя за децата на президентското семейство.

Влияние

От книгата става ясно, че Мелания има голямо влияние върху съпруга си. Първата дама е потайна още от началото на управлението на Доналд Тръмп. През годините излизаха спекулации, които обвиняваха президента в контрол над съпругата си. Появи се и група защитници правата на президентшата, които настояваха тя да има повече влияние. Оказва се обаче, че г-жа Тръмп има много по-голямо влияние над президента, отколкото предполагаме.

Най-красноречивото доказателство беше уволнението на съветничката по военни въпроси Мира Рикардели миналата година. Тогава г-жа Тръмп излезе с изявление пред пресата, че прекратява работата на Рикардели в Белия дом. Източници, близки до семейство Тръмп твърдят, че Мелания контролира решенията на президента не само по отношение на Белия дом, но и при политическите му избори. Двамата контактуват често по телефона, а той се допитва до мнението й, когато взима важни решения.

Отсъствие

През 2018-та година Мелания отсъства за известно време от публичното пространство. В продължение на месец първата дама не придружаваше президента. Пред медиите семейството разкри, че Мелания е на лечение на доброкачествено образувание на бъбреците. Кейт Бенет обаче не е съгласна с официалното изявление от Белия дом и твърди, че състоянието на първата дама е било критично.

„The New York Times“ пише, че Мелания често изразява позицията си чрез облеклото. Изданието цитира книгата на Кейт Бенет, в която се споменава, че първата дама се противопоставя на президента чрез облеклото. „Имам теория, че когато семейство Тръмп са в разрез един с друг, Мелания носи мъжки дрехи – защото е известно, че Тръмп обича да вижда жени в тесни, къси и женствени рокли“, пише авторката.

Истински фурор предизвика облеклото й при пътуването за Тексас на посещение на миграционен център за деца. Тогава тя облече шлифер с надпис „Изобщо не ми пука, а на теб?“. Бенет твърди, че посланието е било насочено към голямата дъщеря на президента – Иванка Тръмп.

Иванка Тръмп и Мелания

Отношенията между Иванка и Мелания не са толкова добри, колкото се представят в медиите, твърди Бенет. Въпреки, че техните отношения са подобрени, те взаимно не се понасят. Бенет твърди, че Мелания и Иванка Тръмп се възползват от отсъствието на другата, за да се изявят публично. Това показва, че всяка от тях се чувства в сянка от другата.

Кейт Бенет разкрива също, че отношенията между Мелания и втората дама Карън Пенс – съпругата на вицепрезидента на САЩ, не са толкова толкова близки, както се пише в медиите. Тя вижда това, когато пътува заедно с Мелания и Карън в един самолет. Съпругата на вицепрезидента дори не била допусната при Мелания, защото тя искала да остане сама.

Мелания и Доналд Тръмп спят на различни етажи сн. Инстаграм

Мелания и Доналд Тръмп спят на различни етажи сн. Инстаграм

Различията от действителността в президентското семейство предизвикват журналистката да напише книгата, с подробности от видяното през годините работа. Чрез нея цели да разбие митовете около семейство Тръмп и техния привидно перфектен живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар