О-ла-ла! Еманюел Макрон флиртува с Мелания пред очите на Тръмп

Гласувайте за статията

Френския президент определено умее да цени женската красота, а Мелания Тръмп очарова Еманюел Макрон от пръв поглед

Еманюел Макрон остави прекрасната Бриджит в Париж и се увлече по Мелания Тръмп. Двамата бяха засечени приятелски да флиртуват, при това пред погледа на самия Доналд Тръмп.

Това се случи пред Даунинг Стрийт 10, на път към двореца Бъкингам. Триото се бе събрало, за да си направят снимка в Лондон, а междувременно демонстрираха и невероятно добро настроение.

Въпреки размяната на остри реплики по-рано през деня, Тръмп и Макрон загърбиха политическите различия в края на вечерта. Двамата дори пътуваха в „Звяра” — черния кадилак на Тръмп, с който той пътува из Лондон. Американския президент любезно склони да го предостави на своя колега, докато пътуват към Бъкингам.

Интересно е, че Макрон не пропусна все пак да пофлиртува с Мелания, преди да влезе в двореца. И омая първата дама на Америка с няколко доста мили комплимента и жестове. Чаровният французин определено се забавляваше в компанията на прекрасната първа дама на САЩ. А Тръмп от своя страна явно нямаше нищо против.

Това не е първия път, когато типично по френски, Макрон си позволява да прояви внимание към съпругата на американския президент. И въпреки че Мелания приема с усмивка флиртовете, всички са наясно, че не приема сериозно тези приятелски закачки.

За самата Мелания се превърна в традиция да успокоява духовете около мъжа си. Първата дама успява да смекчи тона и на най-яростните му противници. Този неин талант обаче се проявява най-вече именно по дипломатически приеми като тези в Лондон. И най-заклетите опоненти на Тръмп омекват след среща със съпругата му.

 

Неслучайно на първата дама започнаха да й казван „Дипломат номер едно”.  Умението на Мелания да поддържа мира е пословично, а и стоицизмът й е легендарен. И дори Тръмп призна, че ако го застрелят, тя няма да избухне в сълзи, защото е непоклатима.

Еманюел Макрон се увлече по първата дама на САЩ май сн. Инстаграм

Еманюел Макрон се увлече по първата дама на САЩ май сн. Инстаграм

С такъв съпруг със сигурност не й е лесно да се справя с предизвикателствата на официалните срещи в Белия дом. А както изглежда и извън него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар