Кейт Мидълтън се черви като ученичка на среща с Джъстин Трюдо

Гласувайте за статията

Канадския премиер Джъстин Трюдо пак омая Кейт Мидълтън

Джъстин Трюдо може и да има очи само за съпругата си Софи, но едни от най-красивите жени на планетата сериозно се увличат по него. Дори Кейт Мидълтън, бъдещата кралица на Британия, не остана безразлична към чара на канадския премиер.

Трюдо е на посещение в Лондон по повод срещата на върха на НАТО. И въпреки че формално Канада продължава да е британска колония, до голяма степен премиерът управлява държавата, а не кралицата.
Харизматичният канадец умело е завъртал главите на не една и две красавици. Дори Иванка Тръмп, която също е щастливо омъжена, е виждана да се увлича по него.

Кейт също не е имунизирана срещу очарованието на Трюдо. Затова и мнозина наблюдаваха развеселени, как принцесата се изчерви като ученичка по време на срещата с канадския премиер, пише „Дейли мейл“.

За флирт между двамата или нещо повече от приятелски закачки и дума не може да става, но близките им отношения си проличаха за пореден път и тази вечер. Кейт бе съ-домакин на приема, който даде кралицата и й се наложи да присъства на събитието без Уилям. Принцът е извън страната по държавни дела, а Камила и Чарлз, заедно с принцеса Ан, бяха помолени да вземат участие в събитието. Дамата, която бе съ-домакин на вечерта обаче, не бе Камила, а Катрин.

Съпругата на принц Уилям се появи в ефектна зелена рокля в смарагдов цвят, която е с доста ретро стил, но пък на нея й отиваше. Видимо нервна преди пристигането в двореца, Катрин направо засия, когато влезе в палата.

Джъстин Трюдо и Кейт Мидълтън сн. Инстаграм

Джъстин Трюдо и Кейт Мидълтън сн. Инстаграм

Нямаше и един сърдит или обиден гост по време на събитието. Херцогинята успя да накара всички да се чувстват удобно и на място, докато течеше приема. А дори най-ревностните критици заявиха, че съпругата на принц Уилям се е справила блестящо с ролята си. И определено е успяла да спечели гостите. При това само с усмивка и няколко разменени думи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар