Щерката на Филип Киркоров с приказно парти за РД за 1 млн. (Снимки от празника)

Гласувайте за статията

Певецът пръсна 1 милион рубли за РД на дъщеря си, партито бе като приказката за Аладин

Филип Киркоров пръсна луди пари за рождения ден на дъщеричката си. Алла-Виктория стана на 8 години и празникът й бе отбелязан с тържество като от приказките на „1000 и една нощ”.

Киркоров, който е известен с големия си размах спретна грандиозен купон за момиченцето си. И този път щастливият татко не изневери на традицията и избра темата на празника да е любимата приказка на Алла – Аладин.

Купонът се състоя в луксозния руски ресторант „Шале Берьозка”. Той се намира край руската столица и певецът отбелязва там  бележити за семейството си дати. Този път заведението бе украсено като арабски базар и досущ приличаше на приказките на Шехерезада. А за доброто настроение на малките и големите гости се погрижиха комици, клоуни и акробати.

Снимки: Инстаграм

Лично таткото се погрижи за организацията на празника. Киркоров е собственик на агенция за организиране на партита за деца и е вещ в детските шоута. А малката му щерка бе поздравена от куп руски звезди като Сергей Лазаров, Ани Лорак, Стас Михайлов и още много други.

Впрочем напоследък упорито се твърди, че Филип ще мине пред олтара за втори път. Ще се ожени за колежката си Катя Гусева. Като младоженците замислят да се венчаят на две сватбени тържества. Едното ще е в Москва, а другото в морската ни столица Варна, където е роден Киркоров, предават от hotarena.net, цитирайки „Телеграф“.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар