Нагло! Доналд Тръмп не се познава с принц Андрю въпреки общите им снимки и срещи

Гласувайте за статията

Президентът на Щатите изигра роля като във филма „Ни чул, ни видял”

Вчера Доналд Тръмп кацна на Острова, за да присъства на срещата на върха на НАТО. На другия ден сутринта по време на пресконференцията, която даде американския президент бе запитан какво мисли за временното отстраняване на принц Андрю от всички кралски задължения.

Принц Андрю, Доналд и Мелания Тръмп по време на посещение в Лондон (юни 2019 г.)
Снимка: ru.hellomagazine.com

Въпросът на бе случаен и бе зададен като последствие от надигащата се нова вълна във връзка с обсъждането на секс скандала. След като бе излъчено интервюто на Вирджиния Джуфре, която е предполагаема жертва на сина на кралицата и бе сексуална робиня на Джефри Епстайн като малолетна. Насилената жена призна, е е била интимна с принца навремето и е имала сексуални отношения с него под давлението на американския милиардер.

Доналд Тръмп, Мелания Кнаус и принц Андрю
Снимка: ru.hellomagazine.com

Доналд Тръмп меко казано изненада всички като отговори пред журналистите: „Непознавам принц Андрю”.

Отговорът му е нелеп и доста страненен, след като  се знае, че двамата се познават отдавна. Още преди няколко месеца в мрежата се появиха кадри от 2000 г, на които са снимани Доналд Тръмп, Мелания Канус, принц Андрю, Джефри Епстайин и Жизел Максуел на парти в Палм Бийч.

Доналд Тръмп, Мелания Кнаус, Джефри Епстайн и Жизел Максуел
Снимка: ru.hellomagazine.com

Освен това съвсем скоро американския президент се срещна със сина на  кралицата през юни тази година. Тогава Тръмп и Андрю разговаряха официално по време на официалната визита на американския държавен глава в Уестминстърското абатство и Бъкингамския дворец, предават от ru.hellomagazine.com.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар