Никол Станкулова проговори има ли корекции по себе си (Вижте признанията й)

Гласувайте за статията

Синоптичката отговори на информацията, че има корекции по нестандартен начин

Никол Станкулова разби на пух и прах твърденията, че има пластични корекции по себе си. Младата майка обори клюките по свой адрес като пусна своя стара снимка.

На старото фото Никол блести на корица на списание, на което както стана ясно е позирала през далечната 2003 г. Както самата тя пише това е една от първите корици на списание, за която се снима. Без намесата на фотошоп и без никакви спекулации за корекции. Но пък с малко повече бузки, казва красавицата.

Никол Станкулова на първата си корица на списание
Снимка: Инстаграм

Феновете на Станкулова са категорични, че и тогава и сега изглежда възхитително. Още като дете е била голяма хубавица, а след като роди е станала още по-женствена и по-елегантна, кълнат се почитателите на телевизионерката, предават от hotnews.bg.

Синоптичкта е доволна не само от професията си. Тя е щастлива майка на малко момиченце,щ. Което се роди миналата година и носи красивото име Теа.

Никол говори и за майчинството си, което много й харесва, но  признава, че е и отговорност. Напук на слуховете, че дъщеричката й се е появила по-рано от термина синоптичката сподели, че Теа се е родила в края на деветия месец.

Тя разкрива още, че през цялата си бременност е наддала само 11 килограма. Които свалила без да усети как. Не спазва никакъв режим на хранене, а както се казва слабата си фигура дължи на добрия ген и поддържа без специални усилия.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар