Кралица Елизабет няма да отстъпи трона на Чарлз на 95 (Лъсна истината за конспирацията)

Гласувайте за статията

Британският монарх Елизабет Втора разкри истинските си намерения

Кралица Елизабет няма да прави Чарлз регент, нито да се оттегля на 95-годишна възраст. Британският монарх е заявила, че ще остане на власт до смъртта си. Тя смята да позволи на Чарлз да поеме някои от нейните задължения, но в никакъв случай не възнамерява да се предава.

Кралицата демонстрира, че е здрава като скала и абсолютно непоклатима, като се появи на приема на лидерите на НАТО в Лондон. Тя дори покани снаха си Кейт Мидълтън да бъде съдомакин на събитието. И даде да се разбере, че няма никакво намерение да се оттегля от властта.

От доста време се спекулира, че принц Чарлз има сериозни амбиции за трона. И дори е решил да прати майка си в пенсия, за да може той да поеме юздите на властта. Подобен скандал се разигра още преди години, когато той бе на визита в България. Тогава дори му се наложи да телефонира на кралицата, за да я успокои, че не планира да я свали от власт, пише „Дейли мейл“.

Напоследък обаче всички шушукат, че принцът вече е уморен да чака своя миг и оказва натиск върху кралицата да се оттегли. Елизабет обаче не само не се предава, но и изглежда по-твърда от всякога, да остане на власт. Монархът демонстрира завиден стоицизъм и висок дух и на последното събитие. Кралицата излъчваше толкова енергия и властност, че никой и не се усъмни, че е напълно способна да управлява страната дори и навършила 100 години.

Кралица Елизабет не смята да абдикира на 95 сн. Инстаграм

Кралица Елизабет не смята да абдикира на 95 сн. Инстаграм

Що се отнася до слуховете, че смята да се пенсионира, придворни отрекоха категорично мълвата. „Елизабет няма да се предаде. Тя може и да е прехвърлила голяма част от решенията на сина си, но тя остава владетел на Британия. И никой не може да я разубеди да се оттегли от управлението на страната. Дори собственият й син.“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар