Принц Уилям сериозно притеснен на обиколката си в Кувейт (Какво го разтревожи?)

Принц Уилям сериозно притеснен на обиколката си в Кувейт (Какво го разтревожи?)
5 (100%) 1 vote

Принц Уилям мрази пластмасовите бутилки

Принц Уилям е на обиколка в Кувейт. Този път херцогът на Кеймбридж е без съпругата си Кейт. Херцогинята е отложила всичките си професионални ангажименти към кралското семейство в следващите седмици. Тръгнаха слухове, че Кейт и Уилям очакват четвъртото си дете, но този слух все още не е потвърден официално.

И докато чакаме херцозите да го потвърдят, принцът продължава да изпълнява служебните си задължения, макар и сам. Кейт и Уилям често са давани за пример по различни поводи. От това как трябва да изглежда една млада кралска двойка, до това как родителите трябва да възпитават децата си. Но изглежда има още уроци, които можем да научим от тях.

В момента Уилям е в Кувейт. На последното събитие, на което херцогът на Кеймбридж присъства, той даде себе си и съпругата си като пример за това как трябва да се отнасяме отговорно към природата, особено в контекста с борбата с един от най-големите замърсители – пластмасата.

Именно нея Уилям определи като „враг“ и изрази своите притеснения какво се случва с целия боклук, който се рециклира. Принцът поясни, че двамата с Кейт се стараят да рециклират колкото се може по-голяма част от отпадъците, които произвеждат.

Освен това, всички в двореца Кенсингтън следват правилото да използват колкото се може по-малко пластмаса.

Посещавайки плаж в Кувейт, на който може да се открие огромно количество пластмасов отпадък, принц Уилям откровено възкликва, че винаги е мразел пластмасовите бутилки. А сега, когато вижда какво причиняват на природата, ги мрази още повече, пише „Metro“.

Принц Уилям определи пластмасата като "враг" на природата сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям определи пластмасата като „враг“ на природата сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Именно затова и той, и всички хора от екипа на семейството винаги носят със себе си метални бутилки за вода, предават от lifestyle.bg. Не само принц Уилям е противник на пластмасата обаче. Брат му Хари също не обича да се използва пластмаса, в хотелите, в които отсяда при многобройните си пътувания. Това е едно от условията на херцога на Съсекс, за да отседне в даден хотел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар