Виктория Бекъм и Дейвид със специални планове за Коледа (Вижте какви)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм и Дейвид планират много специална Коледа

Виктория Бекъм и нейният любим мъж подготвят много специално коледно парти за цялото семейство. Дейвид и Виктория винаги са били семейство за пример. А Коледа за тях е не само един от любимите им семейни празници, но и перфектният ден за кръщене.

Виктория и Дейвид са решили именно на този светъл християнски празник да кръстят две от децата си, които все още не са станали официално християни. Тъй като Бруклин и Ромео вече са кръстени от сър Елтън Джон, двамата съпрузи плануват да направят същото и с Круз и Харпър Бекъм навръх Коледа.

Според изданието „The Sun“, Дейвид и Виктория този път са спрели своя избор на режисьора Гай Ричи, който да стане покровител на Круз. Малката Харпър ще бъде кръстена от актрисата Ева Лонгория заедно със сестрата на Виктория.

Изданието пише, че звездното семейство подготвя изискан прием в дома си с гурме храна и скъпи напитки. За тържеството по случай кръщенето на двете деца на Виктория и Дейвид, ще има и красиви фойерверки. Затова дизайнерката и футболистът са помолили всички гости, които ще присъстват на коледното им парти, да бъдат официално облечени. Очаква се на тържеството на присъстват Лив Тейлър, Елтън Джон със съпруга си Дейвид Фърниш и още много други звездни гости, предават от lifestyle.bg.

Въпреки многото слухове, че семейството на Виктория и Дейвид Бекъм е нестабилно, те доказват обратното. Дизайнерката и футболистът са заедно вече 20 години. А това, което ги сплотява са техните 4 деца.

Виктория Бекъм и Дейвид със специални планове за Коледа сн. Инстаграм

Виктория Бекъм и Дейвид със специални планове за Коледа сн. Инстаграм

В едно свое интервю Виктория призна, че техният приоритет са децата и двамата с Дейвид винаги ги поставят на първо място. Футболистът подкрепя своята съпруга дори финансово, когато тя изпадне в затруднения. Дейвид, разбира се, прави това тайно. Той не го афишира, за да не се превръща бизнеса на неговата съпруга в семеен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар