Поли Генова с много силна връзка със сина си (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Поли Генова внимава какво говори пред Даниел

Поли Генова стана майка за първи път по-рано тази година. Тя роди сина си Даниел на 12-ти април, но показа лицето на момченцето си само преди месец. Това стана, когато певицата поздрави любимия си Джоузеф в Инстаграм по случай рождения му ден.

Тогава Поли публикува няколко снимки, на които се вижда цялото семейство. Генова обаче бързо трябваше да се върне на работа след раждането, тъй като в края на май започна турнето със спектакъла „Фалшив герой“. Въпреки че понякога прекарват дълго време далеч един от друг, изпълнителката споделя, че има много силна връзка с детето си.

Поли даде кратко интервю в предаването „На кафе“, в което говори за работата, модата и личния си живот. Тя споделя, че в момента работи по ново парче, което ще бъде в денс стил. „Ще може да си го слушаме винаги, когато ни се танцува“, казва тя, пише tialoto.bg.

Поли признава също, че постепенно е преминала от големите към по-малките чанти. В момента изпълнителката носи със себе си само най-важните неща и залага на все по-компактни аксесоари. „Разбрах, че повечето неща, които нося, са ми излишни. Започнах да смалявам размера и в един момент разбрах, че е най-добре да имаш чанта, в която да сложиш телефон, червило и ключовете за колата и за вкъщи“, казва певицата.

Разбира се, изпълнителката не пропусна да говори и за най-новата си роля – тази на майка. Тя признава, че майчинството се е отразило на външния й вид. „Вече ми се иска да приличам и да съм в стил, който е по-женствен. Да съм дама“, казва тя. Поли добавя, че бунтарският й период по-скоро е преминал, но пък винаги ще се стреми да е различна.

Първи месеци

Като майка, Генова смята, че първите месеци от отглеждането на детето, са от огромно значение за развитието му. „Много родители всъщност не осъзнават, че бебетата разбират всичко, което и говорим и разбират всичко, което виждат“, казва тя. Поли съветва родителите да са по-внимателни с това, което говорят, както и с това, което правят пред децата си.

Поли Генова много внимава какво говори пред сина си Даниел сн. Инстаграм

Поли Генова много внимава какво говори пред сина си Даниел сн. Инстаграм

„Имам такава връзка със сина си, която дори не мога да опиша“, споделя певицата. Тя признава, че близостта й с Даниел е по-силна от всичко и никога не е изпитвала подобна емоция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар