Жестока лична драма разтърси актьора Толгахан Сайъшман (Ийт от „Сега и завинаги“)

Гласувайте за статията

Изглежда, че към днешна дата животът на малчугана е извън опасност

Турският актьор Толгахан Сайъшман и красивата му съпруга Алмеда Абази, преживяват изключително драматичен период.

Преди броени дни, 5-месечният им син бил приет по спешност в болница. Екип от лекари го оперирали, тъй като по-рано му открили доброкачествено образувание в главичката.

Толгахан Сайъшман

Изглежда, че към днешна дата животът на малчугана е извън опасност

Интервенцията, макар и изключително тежка, преминала успешно и в момента малкият Ефехан се възстановявал от спешната оперативна намеса. Толгахан Сайъшман и съпругата му били неотлъчно до детето си. Макар медиците да ги уверили, че няма опасност за живота му, те не можели да мигнат от притеснение.

Все пак екранният Ийт от „Сега и завинаги“ си позволи да направи коментар пред медиите. Той увери всички, че детето и съпругата му са добре. Толгахан Сайъшман благодари на бог, че всичко е минало благополучно, и сподели, че с половинката му приемат случилото се за изпитание, през което е трябвало да преминат заедно.

Припомняме, че синът на Толгахан и Алмеда се роди на 5 май тази година. В последните месеци от бременността на съпругата си, актьорът отказваше всякакви работни предложения, за да бъде неотлъчно до нея. Причина за това бе фактът, че тя не се чувстваше добре.

Двамата са семейство от повече от две години, а сватбата им се състоя през 2017 година в Лос Анджелис. Тържеството бе навръх рождения ден на актрисата и модел с турско-албански произход.

Толгахан и Алмеда признават, че биха искали да имат и дъщеричка, но това щяло да се случи на по-късен етап, тъй като тази есен актьорът Толгахан се завръща с нов сериал. Той участва в сериала „Шампион“, който ще бъде излъчен в ефира на държавния канал TRT1 в южната ни съседка.
Там той играе боксьор. За последно Сайъшман участва в провалилата се драма „Една надежда стига“, която продължи само 6 епизода през 2018 г., пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Жестока лична драма разтърси актьора Толгахан Сайъшман (Ийт от „Сега и завинаги“)”

  1. Игнат

    Дек. 03. 2019

    Лошо, не го препоръчвам на никой.

Добавете коментар