Ани Салич изпадна в бедствено положение

Гласувайте за статията

Нейни приятелки в социалните мрежи успяха да я извадят от равновесие

Лицето на новините на Нова тв – Ани Салич, изпадна в бедствено положение.

Наред с мнозината засегнати от водната криза, която е обхванала Пернишко, и Ани Салич попада в списъка с потърпевшите.

Припомняме, че проблемът с режима на водата е заради пресъхналия язовир „Студена“, който снабдява региона. Въпреки огромното неудобство от създалата се ситуация, Ани Салич се стреми да приема с насмешка нещата.

Ани Салич

Нейни приятелки в социалните мрежи успяха да я извадят от равновесие

Нейни приятели в социалните мрежи обаче успяха да я извадят от равновесие.
За никого не е тайна, че Ани Салич и семейството й от години обитават къща в пернишкия „Бевърли хилс“ – село Рударци. След като журналистката на майтап се пошегува, че в дома й вече се къпят с туби, нейна интернет дружка я нападна. Тя подчертава, че напълно си заслужавали положението, защото харчели питейната вода безразборно.

„Аз не поливам с питейна вода и не съм свързана незаконно към водопровода. Драга, не сравнявай Рударци с „Драгалевци“, че при нас асфалт, вода и светло няма, а данъка съм си платила, пред нас съм изчистила и чЕкам от Перник да дадат нещо на кмета, та и той да ни даде“, гневи се Ани.

Опонентката й в спора продължи да я напада и я пита защо не предприеме мерки и не сезира компетентните органи. Салич иронично й отговаря: „Няма да ходя на работа днес и започвам инициативата. Преди години си изгубихме времето с кмета на Рударци, който се опитва да подобри ситуацията за хората чрез обособяване на отделна самостоятелна община „Южна Витоша“. Е, и, НИЩО!“

Ани Салич допълва, че никак не е безразлична към екологичната катастрофа, в която се намираме. Въпреки това тя не можела да се лиши от елементарните съвременни удобства.
„За климатичните промени всяка вечер се дрънкаме у дома. Аз имам солар, но пък ще пътувам със самолет другата седмица. И понеже има имърджанси, дай да си хванем влака до Лондон, но нашите горят масло и мазут и замърсяват като 2000 коли, тогава… велосипед, моме!“, завърши дискусията си във фейсбук журналистката, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар