Лили Иванова с изненадваща интимна изповед за двама известни футболисти и…

Гласувайте за статията

Едва ли сте очаквали подобни признания от звезда от нейния ранг

Примата на българската естрадна музика Лили Иванова направи неочаквана интимна изповед, с която изненада всички.

Колкото и невероятно да ви звучи, Лили Иванова сподели в ефира на „Дарик радио“, че гледа мачовете от първенството, стига да се интересни и да си е вкъщи.

„Не гледам футбол с приятели, обичам самотата. Искам емоцията да бъде само за мен. Докато съм сама дори си позволявам да употребявам някои думи, които иначе не ползвам”, разкри певицата.

Лили Иванова

Едва ли сте очаквали подобни признания от звезда от нейния ранг

Тя разказа за спортната си дейност в ранна детска възраст. “Тренирала съм земна и спортна гимнастика. Участвала съм в състезания и дори съм печелила първенства. Играла съм на успоредка, на греда, прескачала съм коза. С подобни неща съм се занимавала”, продължава с откровението си Лили Иванова.

Любимката на поколения българи разкри и кой е любимият й футболен отбор. “Симпатизирам на Левски. Левски е Левски, Левски е България”, твърди емблематичният глас на българската музика.
“Никога не съм била на футболен мач, вероятно защото има твърде много хора”, допълва тя.

Освен любимия си клуб Лили Иванова разкри и кои са любимите й футболисти. “Сред любимите ми футболисти са Христо Стоичков и Димитър Бербатов, а от чужденците Меси и Роналдо, разбира се.”

Тя дори си пожелава отново да преживее незабравимите мигове от Световното първенство в САЩ през 1994 г. “Не искам да гледам в миналото. Бъдещето ме интересува. Знам, че не съм на 20 години, но гледам в бъдещето”, твърди естрадната певица.

Лили Иванова осъзнава ползата от спорта за всяко едно дете и поставя на първо място здравословния начин на живот, който се предава на малчуганите. “Още от детската градина децата трябва да се учат на гимнастически упражнения и да спортуват”, категорична е тя.

Емблематичната певица обаче признава, че не е наясно дали българските спортисти се интересуват от нейната музика. “Не знам дали българските спортисти слушат моята музика, не съм чула някой от тях да е посетил някой мой концерт”, признава Лили Иванова, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар