Яна Маринова сътвори страшен гаф, не е за вярване! (виж тук)

Гласувайте за статията

Яна Маринова разсмя всички с гафа, който сътвори!

Яна Маринова сподели забавен момент в Инстаграм от премиерата на най-новия филм с нейно участие „Диви и щастливи“.

Яна Маринова

Яна Маринова с голям гаф, разсмя мрежата

Голямата галапремиера в София събра повече от 1500 човека, които запълниха цялата зала в едно от големите столични кина. Яна Маринова отпразнува рожден ден с каскади за филма „Диви и щастливи“.

„Искам да благодаря на всички наши фенове и приятели за любовта, която ни дават и за положителните оценки, които получихме за работата си“, споделя Яна Маринова, която се превъплъщава в една от главните героини в лентата.

Талантливата актриса реши да покаже един забавен момент от премиерата. На видеото, споделено от Яна се вижда, че тя и нейни колеги от продукцията се нареждат за снимка.

Вместо да кажат „зеле“ преди снимката, Луиза Григорова, Асен Блатечки и Деян от Д2 изненадват Яна, като се оригват „в синхрон“. Маринова избухва в смях, но без да иска залита и… пада.

Към видеото Яна Маринова пише следното: „Каскада на живо. К’во да направя, случва се на всеки…“.

Историята, която режисьорът Мартин Макариев и операторът Андрей Андреев умело пресъздават в „Диви и Щастливи“, се ражда на 8-ми март.

Тогава Яна Маринова кани сценаристът Борислав Захариев да напише сценарий за смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието си.

Името „Диви и Щастливи“ е идея на Луиза Григорова-Макариев и екипът радушно я подкрепя, защото историята се развива като екшън комедия за лудостта, която се крие във всеки от нас.

Приятелството и жертвоготовността са в основата. Посланието на филма е че човек трябва да се бори за мечтите си, но и да бъде готов да понесе последствията от действията си, защото грешките се наказват.

Вижте видеото ТУК: https://www.instagram.com/p/B5fPYMHDJgW/

Източник: Слава.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар