Скандал: Медийна компаньонка ли е Соня Колтуклиева?! (още подробности)

Ето какви са обвиненията към Соня Колтуклиева
0

Медийна компаньонка ли е Соня Колтуклиева?!

Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева много вероятно отдавна е стигнала там и дълбае още надолу. Платената говорителка на много властимащи е брилянтната изпълнителка на всякакви поръчки. Стига те да са подплатени с яки пачки, пише сайтът narod.bg.

Соня Колтуклиева
Ето какви са обвиненията към Соня Колтуклиева

Известна с близостта си с банкера беглец – Цветан Василев, днес Соня успешно го е сменила с други „банкомати”.

Ако преди венцеславеше шефа на фалиралата КТБ, днес се говори в медийните среди, че Колтуклиева се е закачила за Бойко Борисов. Който е новата й финансова муза. За нея морал и чест са някакви имагинерни понятия. Важно е да има пари, другото няма смисъл.

Коментаторката веща по всички теми сама призна, че е взимала пари от Цветан Василев. Говори за скромната сума от 90 000 лева. Но колко са всъщност знаят само двамата.

Към днешна дата Колтуклиева все още е обвиняема за укриване на данъци. Като на едно от делата в съдебна зала стана ясно, че е взела на ръка три пъти по 30 хил. лв. лично от Цветан Василев.

Тези 90 хил. лв. всъщност са пари на вложителите в КТБ, раздадени с лека ръка от Цветан Василев, а въпросната госпожа, която се изявява като нежен глас на банкера, ги е укрила от НАП.

Не ли това чиста форма на пране на пари? За скандалната схема, с която Колтуклиева се е облажила с 90 хил.лв., пред съда разказа някогашната дясна ръка на Василев Бисер Лазов. Той е основният свидетел на държавното обвинение по мегаделото за източването на трезора.

Пред магистратите показания даде и бившият главен счетоводител на финансовата къща на мустакатия аферист „Фина С“, който обясни, че парите, които Колтуклиева е получила, са именно от активите на КТБ.

Лазов разкри пред съда, че Цветан Василев лично му наредил да изплаща крупни суми ежемесечно на журналистката. Парите били преведени на няколко транша.

А по време на заседанието експертиза доказа, че на разписките за получените пари е именно подписът на журналистката, пише сайтът skandalno.net.

Източник: hotarena.net

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.