На какво замяза Гери-Никол: Феновете в шок от корекциите й! (виж тук)

Гласувайте за статията

Гери-Никол замяза на друг човек в лицето!

Варненската принцеса Гери-Никол шашна феновете, този път брутално. Певицата накара почитателите си да ахнат, когато се появи във вид, в какъвто не я бяха виждали досега.

Гери-Никол

Гери-Никол яко преправя и тяло, и лице, феновете са бесни

Яката дупара определено яко е прекалила с корекциите и грима, тъй като напрано не прилича на себе си, пише вестник „България днес”.

Фенове на певицата се питат в потрес, какво се е случило. И къде е отишло младото и красиво момиче с естествен чар. Както се вижда, май е станала жертва на шоубизнеса и славата.

Припомняме, че звездата на Гери-Никол изгря преди години в шоуто „Х Фактор“, където тя пееше в една група с Тита и още едно момиче. Към днешна дата обаче, Тита е много по-известна и реализирана от колежката си, въпреки че Герито е доста по-добре финансово обезпечена от баща си.

Прави впечатление обаче, че и тя като Андреа разчита постоянно на фотошопа, с който променя не само тялото, но вече и лицето си. Гери си има пищни форми и доста пухкави бедра, но всячески се опитва да ги преправи.

И понеже ръстът й е твърде нисък, няма как да заблуди феновете, че разхожда дълги и стройни крайници. Нещо, което явно е една от големите й мечти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар