Петко от „Хелс Китчън“ остана без работа: Търси реализация в София! (виж тук)

Гласувайте за статията

Петко от „Хелс Китчън“ си търси работа в столицата!

Топ шефът Петко Венелинов, станал популярен след участието си в „Хелс китчън“ изглежда го е закъсал здраво. 28-годишният бургазлия търси работа в София във фейсбук, след като круизното му пътешествие през лятото приключи.

Петко

Петко от „Хелс Китчън“ си търси работа в столицата, преди това изкарваше пари на круизен кораб

„Здравейте, приятели! Търся си работа в София. Някой ако има предложения, да пише на лично съобщение“, е написал в профила си в социалната мрежа младият готвач, предаде сайтът flagman.bg.

Близо половин година той прекара на борда на круизен кораб на една от най-известните компании в света – Viking Cruises. Която е базирана в Лос Анджелис, Калифорния.

С опита си натрупан от там, както и от участието му в кулинарното предаване, Петко несъмнено ще успее в кратки срокове да намери ново място, където да докаже уменията си – този път на родна земя.

Въпреки че е от Бургас, 28-годишният шеф предпочел да търси новото си поприще в столицата, където несъмнено възможностите са много по-големи.

Петко беше един от любимците на зрителите и на шеф Ангелов в „Хелс Китчън“. И не, защото беше гуру в кулинарията, а защото се показа като най-големият зевзек и майтапчия. Особено добър е в самоиронията, което му спечели симпатиите на болшинството.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар