Аня Пенчева се срина

Гласувайте за статията

Тя била сред първите научили трагичната вест

Актрисата Аня Пенчева не е на себе си от няколко дни.

Причина за срива на Аня Пенчева е кончината на известния български актьор Стефан Данаилов, с когото бяха много близки.

Аня Пенчева била много разстроена от смъртта на Стефан Данаилов и избухнала в сълзи, когато научила черната вест за смъртта му. Дори ѝ се наложило да вземе успокоителни. Те й помогнали да се съвземе от шока и да може да излезе на сцената, за да играе една от своите постановки.

Аня Пенчева

Тя била сред първите научили трагичната вест

Макар Аня да била наясно, че някогашната ѝ любовна тръпка е с влошено здраве, тя все пак се надявала, че той ще прескочи трапа. Вярвала, че отново ще си партнират на сцената в последния им съвместен спектакъл „Актрисата“.

Съдбата обаче, реши друго и Стефан Данаилов си тръгна от този свят в нощта на 27 ноември. Аня Пенчева била от първите, на които рано сутринта съобщили, че актьорът е починал. Тя плакала през целия ден и само мълвяла „Миличкият Стефан, защо си отиде?“.

Актрисата дълго време се сърдеше на Ламбо

Същевременно обаче тя се радвала, че успяла да вдъхнови Ламбо да постави в Народния театър пиесата „Актрисата“ и да се върне тази година на сцената след дълга пауза.
Уви, „Актрисата“ се превърна в неговата лебедова песен, но той до последно бе амбициран да играе и реално бе на сцената до септември.

Припомняме, че Аня Пенчева и Стефан Данаилов подновиха професионалните си отношения през лятото на миналата година. Именно тогава актрисата му предложила в Царево да поставят „Актрисата“. Това стана, след като според запознати актьорът поискал прошка от колежката си затова, че преди години публично разкри, че в края на 70-те години двамата са били любовници.

След смъртта на съпругата си Мария през 2014 г. в серия от интервюта Ламбо намекна, че е имал извънбрачна връзка с 15 години по-младата си колежка. В автобиографията си „Романът на моя живот“, излязла в края на 2017-та, той открито призна, че Аня Пенчева е била единствената жена, която за малко да го разведе.

Крайно неджентълменското и нетактично поведение на Стефан Данаилов буквално шокирало Аня Пенчева, която от години е омъжена за бившия лекоатлет Ивайло Караньотов. Тя била толкова обидена на някогашната си любовна тръпка, че не искала и да чуе за него, камо ли да го види на живо или пък да го срещне в Народния театър, където двамата от десетилетия работеха.

Вчера Аня Пенчева била сред първите, които си взели последно сбогом с Ламбо, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар