Вижте Антон Хекимян и Венелин Петков в невиждана досега светлина (ФОТО)

Гласувайте за статията

След броени дни звездите ще се съберат в почти същата конфигурация

Някои от звездите на Би Ти Ви, сред които Антон Хекимян и Венелин Петков, се показаха в нетипична за тях светлина.

Най-известните водещи и репортери на телевизията щурмуваха нощна София. Освен това те успяха да попият десетки литри твърд алкохол в чест на рождения ден на новинарския блок на телевизията.

Антон Хекимян

След броени дни звездите ще се съберат в почти същата конфигурация

По случай 19-годишнината на „БТВ новините“ в столично заведение се събраха Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Биляна Гавазова, Николета Маданска, Габриела Наплатанова, Лиляна Боянова, Гена Трайкова, Стоян Цолов, шефът на новините Венелин Петков и десетки други журналисти, оператори и монтажисти.

От мащабния купон отсъствали само Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които в същото време били дежурни в студиото. След късната емисия те се чувствали крайно изтощени и поради тази причина категорично отказали да се присъединят към запоя. От пиянските снимки на тв звездите се вижда, че градусите на партито са се вдигнали до краен предел и преносно, и буквално.

Облеченият в светла риза Венелин Петков позира покрай пищната торта изненада потен. Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова пък след щурма на дансинга в края на вечерта останала само по оскъден потник. На годишния купон на телевизията обаче нито една от тв звездите не дошла с половинката си.

Изключение направили само тези, които имат връзки с колеги, като Венелин Петков и спортната журналистка Николета Маданска. Само след броени дни, тв звездите ще се съберат в почти същата конфигурация да пиянстват отново, но този път заради традиционния им коледен банкет, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар